søndag 22. november 2009

Gratinerte pannekaker med kjøttfyll

Det er mange måter å lage og spise pannekaker på.
Dette er en god middagsoppskrift på åtte fylte pannekaker.

Du trenger:
3 dl mel
5 dl melk
1/2 ts salt
3 egg
smør til steking

1pk kjøttdeig
1/2 paprika
3 store sjampinjong
1 boks hakket tomat
1 hakket hvitløksbåt
basilikum
oregano
salt & pepper
en klype sukker
revet ost


Bland alt det tørre i en bolle...


...hell i melken...


...og visp inn ett og ett egg.
Visp godt og la røren hvile i 15-30 minutter.


I mellomtiden kan du også ta deg en liten siesta!


Stek kjøttdeig sammen med hvitløk og krydder.
Stek så paprikaterninger og sopp.
Hiv det oppi kjøttet og hell på en boks tomater,
en klype sukker og krydder. La det koke opp.



Stek pannekakene.
Er du dyktig klarer du kanskje å snu dem i luften?


Legg litt kjøttfyll i enden av en pannekake,
rull sammen og legg i en ildfast form.


Kjøkkensjefen skal selvsagt kvalitetsikre maten
og har laget en liten miniatyrpannekake til det formålet!



Legg de fylte pannekakene ved siden av hverandre i en ildfast form.


Strø på revet ost og oregano.
Gratiner i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter

5 kommentarer:

Gry sa...

Mm, det ser godt ut.
: )

Anonym sa...

Haha, den søte apekatten!

Anonym sa...

Kommer det noen flere oppskrifter fra deg snart, Monkis?

Monkis sa...

Ja, det kommer snart noe nytt. Jeg har stått på og laget mat, men sekretæren min som legger dette ut på nettet har vært litt småsyk og stresset på jobb i det siste, og ikke hatt tid til meg :( snufs...

Men det kommer snart nye oppskrifter!

Anita Cecilie sa...

Hehe.... dette var morsom lesing, også så det veldig godt ut. Mon tro om ikke jeg skal lage det snart.