Cæsarsalat med grillet kyllingbryst Fru Lou 21:30 Søndagens helstekte livéche-kylling har blitt til ikke mindre enn tre restemåltider. Til lunsj i dag ble det cæcarsalat med resten av de... Read more 2 kommentarer:
Betasuppe Fru Lou 21:35 Betasuppe, brennesnute, småsuppe, kjøttsuppe, sodd. Kjært barn har mange navn. Suppe med (salt) kjøtt og rotgrønnsaker burde uansett ko... Read more 2 kommentarer:
Kyllingsuppe 2: Muligens Mulligatawny Fru Lou 22:20 I dag er forkjølelsen borte - kanskje var det gårsdagens hotte og næringsrike indiske kyllingsuppe som gjorde susen? Mulligatawny er navn... Read more Ingen kommentarer:
Kyllingsuppe 1: Jødisk penicilin Fru Lou 22:00Alle oppskrifter på jødisk kyllingsuppe begynner med kraftkoking . Kraften skal være helt klar. Denne oppskriften har jeg stjålet fra allr... Read more Ingen kommentarer:
Syk og sulten Fru Lou 21:19 Ligger i senga sylte forkjøla og leser kokebøker og skriver om mat. Det føles litt rart. Litt uhygienisk på en måte? Skal vel mye til at b... Read more Ingen kommentarer:
Pai igjen Fru Lou 17:07 Stadig tommere kjøleskap og stengt nærbutikk. Men jeg har egg. Har jeg egg klarer jeg å lage pai, og klarer jeg å lage pai finner... Read more 5 kommentarer:
Kyllingsalat med avocado og urtekrutonger Fru Lou 20:51 Restelykke! Det ble igjen masse stekt kyllingfilet etter at mannen lagde mat i går. Perfekt utgangspunkt for dagens lunsj. Og ... Read more 5 kommentarer:
Tunfiskfyllt squash med couscous Fru Lou 20:18 Dagens resteutfordring var å få brukt opp en rest tunfisk-pastasaus fra søndagens middag. "Farserte" grønnsaker er kansk... Read more 1 kommentar:
Ukens tips: krutonger "the easy way" Fru Lou 20:04Nok et brød-tips... Krutonger pimper opp alle slags salater. Min måte å lage urte- og hvitløkskrutonger på er veldig enkel. Brødet skal ikke... Read more 1 kommentar:
Klippfiskkaker med hvitløk og persille Fru Lou 21:12 Lovte oppskrift etter fredagens bacalao-middag. Klippfisk kan helt fint byttes ut med annen kokt fisk i denne oppskriften. Meng... Read more Ingen kommentarer:
Ovnsbakt klippfisk med grønne oliven og sellerirotpuré Fru Lou 21:13To ukers nettfri vinterferie, travelt på jobb og syke barn gjør at det har blitt dårlig med oppskrifter på restematbloggen den siste måneden... Read more 1 kommentar: