https://statholdergaarden.no/uploads/images/main/sg-main-new.jpg
https://statholdergaarden.no/uploads/images/main/sh-main-new.jpg
https://statholdergaarden.no/uploads/images/main/bent-main-new.png

Påskelukket fra søndag 24.03,
første åpningsdag 02.04.2024
Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!

Klassisk og moderne

Statholdergaarden er Bent Stiansens gourmetrestaurant. Bent Stiansen ble i 1993 verdensmester i kokekunst, Bocuse d`Or. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste.

Påskelukket fra søndag 24.03,
første åpningsdag 02.04.2024
Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!

Moderne bistro

Statholderens Mat og Vinkjeller er vår uformelle restaurant som ligger under Statholdergaarden. Vår spesialitet er våre store menyer som skifter i takt med sesongen. Disse menyene er meget populære og er rimelig priset.

“Jeg vil at Statholdergaarden skal være som en forlengelse av min egen spisestue."
Bent Stiansen, Chef