
15.631Rang i Norge
--Verdens-rangering
Sider lest per måned | < 300 | |
Besøk per måned | < 300 | |
Verdi per besøkende | kr 0,97 | |
Estimert verdi | kr 4.437,32 | |
Eksterne lenker | 19 | |
Antall sider | -- |
Sist oppdatert: 19.04.2018 . Estimert data, vennligst les ansvarsfraskrivelsen.
Innhold
www.Ceciliesmat.no
Emner: Minimalism, og Social Widgets.
- Populære Sider
- ceciliesmat.no ceciliesmat.no» Blog Archive » Andeconfit
- ceciliesmat.no ceciliesmat.no» Blog Archive » Hva skal vi ha til middag – uke 20
- ceciliesmat.no ceciliesmat.no» Blog Archive » Surret lammestek
- ceciliesmat.no ceciliesmat.no» Blog Archive » Spagetti carbonara
- Lenker ut
- charls.no Charls - Det beste jeg vet
- wordpress.org WordPress › Blog Tool and Publishing Platform
- klikk.no Oppskrift på saltbakt kylling
- aperitif.no Apéritif - And med mango
Server Sted | |
Webcluster Services For One.com Copenhagen Danmark 55.67, 12.58 |
Det hostes av Webcluster Services For One.com Copenhagen, og bruker Apache nettserver. Programmeringsspråkmiljøet er PHP/5.3.17. ns02.one.com, og ns01.one.com er nettstedets DNS-navneservere.
IP: 46.30.211.56
Drevet av: PHP/5.3.17
Web Server: Apache
Encoding: utf-8
PING www. (46.30.211.56) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_req=1 ttl=49 | 128 ms |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_req=2 ttl=49 | 128 ms |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_req=3 ttl=49 | 128 ms |
--- www. ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2002ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 128.319/128.560/128.719/0.173 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 128.319/128.560/128.719/0.173 ms |
En ping hastighetstest angir tiden 128 ms.
Server klargjøring | |
Server: | Apache |
---|---|
X-Powered-By: | PHP/5.3.17 |
X-Pingback: | /wordpress/xmlrpc.php |
Content-Type: | text/html; charset=UTF-8 |
Content-Length: | 35899 |
Accept-Ranges: | bytes |
Date: | -- |
X-Varnish: | 2100771250 |
Age: | 0 |
Via: | 1.1 varnish |
Connection: | keep-alive |